Silli-munalaatikko
Julkaistu
Tämä on täydellinen lounasruoka tai iltapala. Se on helppo valmistaa ja kaunis katsella. Maistuu hyvältä näkkileivän ja juuston kera.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Neljälle
- 1 prk valutettuja sillifileitä
- 8 keitettyä, kylmää perunaa viipaleina
- 1 purjo, viipaleina
- 3 kovaksi keitettyä kananmunaa, viipaleina
- 2 dl kahvikermaa
- 3 rkl tomaattipyreetä
- hieman juustoraastetta
Valmistusohje
1.Kuumenna uuni 225 asteeseen. Laita perunaviipaleet uunivuoan pohjalle.
2. Paloittele sillifileet ja laita ne perunoiden päälle.
3. Paista purjo pehmeäksi voissa ja laita sillien päälle munaviipaleiden kera.
4. Vatkaa kerma ja tomaattipyree, kaada vuokaan. Ripottele päälle juustoraastetta ja gratinoi uunissa 10-15 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Anun lohipiirakka
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka