Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Venäläiset ohukaispurilaiset

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Helppo ruoka valmistaa, etenkin jos käytät valmiita, kaupasta ostettavia ohukaisia. Muikunmäti tekee niistä vielä ylellisempiä, mutta myös kalliimpia.

Neljälle

  • 3 dl vehnäjauhoja
  • ½ tl suolaa
  • 2 kananmunaa
  • 6-7 dl maitoa

Täyte

  • 4 dl kermaviiliä
  • 1 purjo, ohuina viipaleina
  • 1 iso prk punaista mätiä

Valmistusohje

1. Vatkaa ohukaistaikina, anna turvota, paista pieniä ohukaisia.

2. Jaa ohukaiset neljään kasaan. Kasaa purilaisia kermaviilin, purjon ja mädin kera.

Tuoreimmat aiheesta

Suolaiset letut