Vihanneksia ja maapähkinävoita
Pähkinävoi suoraan purkista antaa tämän reseptin vihanneksille hienon, jännittävän maun. Tarjoile lisänä keitettyä riisiä ja leipää.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
4 annosta
- 1 sipuli
- 1 paprika
- 1 tomaatti
- 400 g pakastepinaattia
- 1 rkl ruokaöljyä
- 1 dl vettä
- 2-3 rkl maapähkinävoita
- ½ tl jauhettua muskottipähkinää
- 1 tl suolaa
- 1/4 tl mustapippuria
Valmistusohje
1. Kuori ja hienonna sipuli. Poista paprikasta siemenet ja leikkaa paprika pieniksi kuutioiksi. Paloittele tomaatit ja hienonna pinaatti.
2. Kuullota sipulia ja paprikaa 3-4 minuuttia öljyssä. Lisää joukkoon tomaattipalat ja pinaattihake. Kaada päälle vettä ja anna kiehua kannen alla 5 minuutin ajan.
3. Mausta maapähkinävoilla, muskotilla, suolalla ja pippurilla. Sekoita ja keitä vielä noin 2 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"