Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Vihanneksia ja maapähkinävoita

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Pähkinävoi suoraan purkista antaa tämän reseptin vihanneksille hienon, jännittävän maun. Tarjoile lisänä keitettyä riisiä ja leipää.

4 annosta

  • 1 sipuli
  • 1 paprika
  • 1 tomaatti
  • 400 g pakastepinaattia
  • 1 rkl ruokaöljyä
  • 1 dl vettä
  • 2-3 rkl maapähkinävoita
  • ½ tl jauhettua muskottipähkinää
  • 1 tl suolaa
  • 1/4 tl mustapippuria

Valmistusohje

1. Kuori ja hienonna sipuli. Poista paprikasta siemenet ja leikkaa paprika pieniksi kuutioiksi. Paloittele tomaatit ja hienonna pinaatti.

2. Kuullota sipulia ja paprikaa 3-4 minuuttia öljyssä. Lisää joukkoon tomaattipalat ja pinaattihake. Kaada päälle vettä ja anna kiehua kannen alla 5 minuutin ajan.

3. Mausta maapähkinävoilla, muskotilla, suolalla ja pippurilla. Sekoita ja keitä vielä noin 2 minuuttia.

Tuoreimmat aiheesta

Kasvispata