1. Kuumenna valurautapannu todella kuumaksi ilman rasvaa. Laita korianterinsiemenet pannulle ja paahda niitä sekoitellen 15-20 sekuntia. Kaada pannulta ja murskaa morttelissa. Pese ja kuori perunat ja pieni tarvittaessa noin 3 sentin paloiksi. Poista fenkolinlehtien paksut ruodit. Halkaise chilit pitkittäin ja raaputa pois siemenet, silppua palot.
2. Keitä perunat suolatussa vedessä juuri ja juuri kypsiksi. Kaada vesi pois ja höyrytä perunat kuiviksi. Lämmitä öljy paistinpannussa ja kuullota kaikkia mausteita suolaa lukuunottamatta runsas minuutti. Lisää chilihakkeet ja kuullota vielä 2-3 minuuttia.
3. Lisää pannulle 2 dl vettä, kiehauta ja lisää tuore korianterisilppu, fenkolinlehdet ja 1 tl suolaa. Keitä hiljaa 10 minuuttia. Sekoita varovasti perunat sekaan ja anna ruoan lämmetä kauttaaltaan. Lisää tarvittaessa suolaa.