1. Sekoita leipä ja voi massaksi koneella, tai murustele leipä ja sekoita se hyvin huoneenlämpöiseen voihin. Levitä seos irtopohjavuokaan.
2. Leikkaa yksi lohiviipale suikaleiksi ja laita sivuun, se tulee koristeluun. Leikkaa loppu lohesta pieniksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna sipuli. Hienonna myös tilli. Sekoita rahkaan lohi, sipuli ja tilli. Suolaa ja pippuroi.
3. Levitä rahka-lohiseos leipäpohjalle ja pane vuoka pakastimeen tunniksi. Siirrä pakastimesta jääkaappiin tarjoiluun asti. Keitä parsat vähäsuolaisessa vedessä ja leikkaa ne palasiksi. Kalttaa tomaatit, leikkaa lohkoiksi ja poista niistä siemenet. Halkaise avokado, poista siemen ja leikkaa malto lohkoiksi. Koristele kakku avokadolla, parsalla, lohisuikaleilla ja salaatinlehdillä.