1. Kuumenna uuni 275 asteeseen. Leikkaa kumpikin paprika neljäksi lohkoksi. Paahda paprikoita uunissa kuori ylöspäin noin 10 minuuttia. Pane paprikat hetkeksi muovipussiin ja poista sitten kuori. Vuoraa pitkänomainen vuoka tuorekelmulla ja parmankinkkusiivuilla niin, että siivut ulottuvat hieman reunan yli. Siivut taitetaan myöhemmin terriinin pohjaksi.
2. Pane liivatelehti likoamaan. Leikkaa chèvrejuustosta reunat ja raasta juusto karkeaksi raasteeksi. Sekoita juustoraasteeseen kerma ja ranskankerma. Purista liivatelehti kuivaksi ja sulata se varovasti miedolla lämmöllä. Kaada liivate juustoseokseen kokoajan sekoittaen niin, ettei seos paakkuunnu. Täytä vuoka kerroksittain juustoseoksella ja paprikasuikaleilla, taita kinkkusiivut pohjaksi, peitä tuorekelmulla ja pane jääkaappiin jähmettymään. Anna jähmettyä mieluiten yön yli.
3. Hunajaomenat: Kuori omenat ja leikkaa ne lohkoiksi. Kuullota lohkoja voissa paistinpannulla. Kaada päälle hunaja, sammuta levy ja anna omenoiden pehmetä jälkilämmöllä. Leikkaa terriini viipaleiksi ja tarjoa hunajaomenoiden kera.