Vihanneslautanen

Neitsytoliiviöljy tekee ihmiselle hyvää, sen tiedämme. Toscanalainen traditio, täysi lautasellinen terveellisiä vihanneksia on todella ravinteikas aterianaloitus.

4 hengelle

  • 1 iso fenkoli leikattuna 8 osaan
  • 1 punainen paprika ohuiksi liuskoiksi leikattuna
  • 1 keltainen paprika ohuiksi liuskoiksi leikattuna
  • 4 kevätsipulia kuorittuna
  • 2 artisokkaa neljään osaan leikattuna, kuorittuna, sitruunalla maustettuna ja ulkolehdet poistettuina
  • 4 selleriä tikuiksi leikattuna
  • 2 kuppia neitsytoliiviöljyä - parasta mahdollista
  • suolaa ja pippuria maustamiseen

Valmistusohje

- Järjestele vihannekset isolle lautaselle

- Täytä 4 kulhoa puolilleen neitsytoliiviöljyllä niin että jokaisella aterijoitsijalla on oma kulho vihannesten dippaamista varten. Mausta suolalla, pippurilla ja neitsytoliiviöljyllä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!