Vispipuuro
Vispipuuro jos mikä on todellista perinneruokaa. Kuohkean koostumuksen salaisuus on kärsivällinen vatkaaminen. Sähkövatkaimella valmistus sujuu tuossa tuokiossa. Loistava välipala nälkäisille koululaisille.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Kasvisruoka
4 annosta
- 5 dl vettä
- 1 dl mannasuurimoita
- 2½ dl puolukkasurvosta
- kuohukermaa tai maitoa
Valmistusohje
1. Kuumenna vesi kiehuvaksi, vatkaa joukkoon mannasuurimot ja keitä 5 minuuttia. Lisää puolukat.
2. Kaada puuro tarjoiluastiaan ja vatkaa kuohkeaksi sähkövatkaimella.
3. Tarjoa kuohukerman tai maidon kera
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"