Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Vasikanpaistia tonnikalalla

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä Vasikanpaisti-resepti esitettiin Hullu Kokki Piemontessa -ohjelmassa MTV3-kanavalla 27.11.2008.

Ainekset

  • 500 g vasikanpaistia
  • 2-3 laakerinlehteä
  • 1 tl kokonaisia valkopippureita
  • 2 l vaaleaa lihalientä
  • suolaa

Kastike

  • 100 g tonnikalaa öljyssä, valutettuna
  • 100 g majoneesia
  • 1 rkl kapriksia
  • Suolaa, valkopippuria
  • ½ sitruunan mehu
  • 2 tl dijonsinappia
  • 1 tl anjovistahnaa tai 1 file
  • 2 rkl vettä

Valmistusohje

1. Keitä vasikanpaistipala laakerinlehdillä ja kokonaisilla pippureilla maustetussa lihaliemessä noin 30 minuuttia, kunnes sisälämpötila on 58 astetta.

2. Anna jäähtyä folioon ja keittiöliinaan kiedottuna.

3. Leikkaa paistista ohuita siivuja veitsellä tai leikkelekoneella.

4. Sekoita hyvin valutettu tonnikala majoneesiin, lisää kaprikset,dinappi,anjovistahna, vesi sitruunanmehu, ja mausta suolalla ja pippurilla. Maista.

5. Laita lautaselle tai vadille ohuita vasikan viipaleita ja päälle tonnikalakastiketta.

Tuoreimmat aiheesta

Vasikanpaisti