Näissä ihanan makeissa kahvikekseissä voin maku korostuu - hyvässä mielessä.

90 kpl

  • 375 g voita
  • 2 ¼ dl kidesokeria
  • 4 munankeltuaista
  • 1 kananmuna
  • reilut 8 dl vehnäjauhoja
  • munanvalkuaista penslaukseen
  • hienonnettuja manteleita

Valmistusohje

1. Työstä voi ja sokeri yhteen, lisää keltuaiset yksi kerrallaan sekä kokonainen kananmuna.

2. Lisää jauhoja kunnes saat notkean taikinan. Laita taikina jääkaappiin yön yli.

3. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Kaulitse taikina pala kerrallaan ja ota siitä muotilla pyöreitä paloja. Laita ne leivinpaperille pellille, penslaa munanvalkuaisella ja ripottele päälle mantelirouhetta. Paista uunissa 8-10 minuuttia.

Tuoreimmat aiheesta

Keksit