Voitaikinapasteija kananmaksahöystöllä
Julkaistu
Herkullinen alkuruoka – vai ehkäpä yövoileipä?
8 kpl
- 8 pakastettua voitaikinapasteijaa
Täyte
- 300 g pakastettua kananmaksaa
- 3-4 anjovisfileetä
- paprikajauhetta
- 1 keltasipuli, pieni, hienonnettuna
- 1 rkl vehnäjauhoja
- 1 rkl tomaattipyreetä
- 2 ½ dl kermaa
- suolaa ja pippuria
Koristeluun
- hienonnettua persiljaa
- suikaloitua paprikaa
Valmistusohje
1. Sulata kananmaksa puoliksi ja hienonna se karkeasti. Paista sipuli voissa ja paista sitten maksa. Muussaa mukaan anjovikset ja anna poreilla hetki. Mausta, puuteroi päälle jauhot, lisää tomaattipyree ja kerma sekä hieman persiljaa. Anna kiehua hiljalleen 10 minuuttia.
2. Kuumenna uuni 200 asteeseen.
3. Paista pasteijat kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan. Täytä ne maksahöystöllä, koristele ja tarjoile heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa