Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Voitaikinapasteija kananmaksahöystöllä

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Herkullinen alkuruoka – vai ehkäpä yövoileipä?

8 kpl

  • 8 pakastettua voitaikinapasteijaa

Täyte

  • 300 g pakastettua kananmaksaa
  • 3-4 anjovisfileetä
  • paprikajauhetta
  • 1 keltasipuli, pieni, hienonnettuna
  • 1 rkl vehnäjauhoja
  • 1 rkl tomaattipyreetä
  • 2 ½ dl kermaa
  • suolaa ja pippuria

Koristeluun

  • hienonnettua persiljaa
  • suikaloitua paprikaa

Valmistusohje

1. Sulata kananmaksa puoliksi ja hienonna se karkeasti. Paista sipuli voissa ja paista sitten maksa. Muussaa mukaan anjovikset ja anna poreilla hetki. Mausta, puuteroi päälle jauhot, lisää tomaattipyree ja kerma sekä hieman persiljaa. Anna kiehua hiljalleen 10 minuuttia.

2. Kuumenna uuni 200 asteeseen.

3. Paista pasteijat kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan. Täytä ne maksahöystöllä, koristele ja tarjoile heti.

Tuoreimmat aiheesta

Pasteijat