Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Voitaikinapasteijat äyriäismuhennoksella

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä resepti perustuu pakastettuihin voitaikinapasteijoihin. Jos sinulla on valmiiksi paistettuja pakkasessa, sulata ne hyvissä ajoin.

8 kpl

  • 8 pakastettua voitaikinapasteijaa

Muhennos

  • 2 rkl margariinia
  • 150 g herkkusieniä, viipaleina
  • 1 ½ rkl vehnäjauhoja
  • 2 dl kermaa
  • suolaa ja pippuria
  • 1 prk parsaa, noin 200 g
  • 1 prk simpukoita vedessä, 200 g
  • 200 g katkarapuja kuorineen
  • persiljaa

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Paista pasteijat pakkauksen ohjeen mukaan.

2. Paista sieniä margariinissa kattilassa kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut. Puuteroi päälle jauhot ja lisää kerma sekä halutessasi hieman simpukkalientä. Mausta ja anna kiehua hiljalleen n. 10 minuuttia.

3. Kääntele mukaan valutetut parsat sekä simpukat ja kuoritut katkaravut. Kuumenna.

4. Täytä pasteijat muhennoksella, koristele persiljalla.

Tuoreimmat aiheesta

Pasteijat