Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Pasteija kinkkumuhennoksella

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Lämpimät voitaikinapasteijat maukkaalla täytteellä ovat yksinkertainen tapa hurmata vieraasi. Tarjoile mielellään muutama rapean salaatinlehden kera.

4 kpl

  • 4 voitaikinapasteijaa

Täyte

  • 2 rkl voita
  • 1 rkl vehnäjauhoja
  • noin 3 dl kermaa
  • noin 150 g hienonnettua savukinkkua
  • suolaa ja pippuria
  • keitettyä parsakaalia
  • tomaattisuikaleita

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Paista pasteijat pakkauksen ohjeen mukaan.

2. Paista voi ja jauhot kattilassa, lisää kerma, mausta ja keitä hiljalleen 5 minuuttia. Sekoita mukaan kinkku ja keitä vielä muutama minuutti. Täytä pasteijat, koristele parsakaalilla ja tomaatilla.

Tuoreimmat aiheesta

Pasteijat