Pasteija kinkkumuhennoksella
Lämpimät voitaikinapasteijat maukkaalla täytteellä ovat yksinkertainen tapa hurmata vieraasi. Tarjoile mielellään muutama rapean salaatinlehden kera.
4 kpl
- 4 voitaikinapasteijaa
Täyte
- 2 rkl voita
- 1 rkl vehnäjauhoja
- noin 3 dl kermaa
- noin 150 g hienonnettua savukinkkua
- suolaa ja pippuria
- keitettyä parsakaalia
- tomaattisuikaleita
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Paista pasteijat pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Paista voi ja jauhot kattilassa, lisää kerma, mausta ja keitä hiljalleen 5 minuuttia. Sekoita mukaan kinkku ja keitä vielä muutama minuutti. Täytä pasteijat, koristele parsakaalilla ja tomaatilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa