Pasteija kinkkumuhennoksella

Lämpimät voitaikinapasteijat maukkaalla täytteellä ovat yksinkertainen tapa hurmata vieraasi. Tarjoile mielellään muutama rapean salaatinlehden kera.

4 kpl

  • 4 voitaikinapasteijaa

Täyte

  • 2 rkl voita
  • 1 rkl vehnäjauhoja
  • noin 3 dl kermaa
  • noin 150 g hienonnettua savukinkkua
  • suolaa ja pippuria
  • keitettyä parsakaalia
  • tomaattisuikaleita

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Paista pasteijat pakkauksen ohjeen mukaan.

2. Paista voi ja jauhot kattilassa, lisää kerma, mausta ja keitä hiljalleen 5 minuuttia. Sekoita mukaan kinkku ja keitä vielä muutama minuutti. Täytä pasteijat, koristele parsakaalilla ja tomaatilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!