1. Päivä 1: Paloittele kana pienemmiksi paloiksi ja laita uuninkestävään vuokaan. Sekoita persilja, timjami, salvia, korianteri, suola, viini, worcestershirekastike, soija ja kanaliemi marinadiksi. Kaada kanojen päälle. Anna maustua jääkaapissa yön yli.
2. Päivä 2: Kuumenna uuni 225 asteeseen. Puhdista ja kuutioi paprika. Viipaloi herkkusienet. Aseta herkkusienet kylmään paistinpannuun ja anna niiden ”hikoilla” keskilämpöisellä pannulla kunnes neste on kiehunut pois. Lisää lämpöä, laita voi pannuun ja paista sieniä hetki. Kuutioi tomaatit.
3. Sekoita paprika, tomaatti, herkkusienet ja kanat vuoassa. Ota voitaikinapalasta kuvioita koristeluun. Vatkaa muna. Penslaa vuoan ulkoreuna, laita voitaikinakansi vuoan päälle, koristele voitaikinapaloin ja penslaa lopulla munalla. Paista uunin alatasolla n. 50 minuuttia. Piiras on valmis kun kana on läpikypsää ja kansi kullanruskea.