1. Voitaikinavuoat: Kuumenna uuni 180 asteeseen. Laita voitaikina leivinpaperille pellille. Jaa levyt kahtia. Leikkaa jokaisen neliön sisälle pienempi neliö n. ½ cm reunasta terävällä veitsellä; paistamisen jälkeen sisemmästä neliöstä tulee kansi. Vatkaa muna kupissa, penslaa taikinaneliöt munalla. Paista n. 20 minuuttia tai kunnes voitaikina on kohonnut, saanut kauniin värin ja on kypsä.
2. Täyte: Vaivaa voi ja jauhot yhteen beurre manié -suurukseksi. Kuutioi kana ja keitä paloja liemessä 3 minuuttia. Huuhtele kateenkorva kylmässä vedessä, keitä 4 minuuttia suolatussa vedessä. Puhdista pois jänteet ja suonet. Kuutioi kateenkorva pieniksi paloiksi. Viipaloi herkkusienet, paista voissa. Lisää kerma, kuumenna kiehuvaksi ja mausta suolalla ja pippurilla. Suurusta beurre maniélla. Lisää viini sekä hieman lientä kanan keittämisestä. Lisää kateenkorva ja kanapalat muhennokseen. Keitä vihreät pavut pehmeiksi kevyesti suolatussa vedessä. Näin pitkälle voit valmistella ruoan etukäteen.
3. Lämmitä voitaikinavuokia 275-asteisessa uunissa 2 minuuttia. Irrota kannet. Laita pohjalle vihreitä papuja, levitä päälle muhennosta, laita kannet päälle ja koristele tuoreilla yrteillä. Tarjoile heti.