Wokattuja jättikatkarapuja vesikastanjoiden ja sokeriherneiden kera

Kiinalaista ruokaa voi myös valmistaa itse!

Neljälle

  • 500 g jättikatkarapuja
  • 1 prk vesikastanjoita
  • 250 g sokeriherneitä
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 rkl raastettua, tuoretta inkivääriä
  • 2 rkl kiinalaista soijaa
  • 1 ½ rkl seesamiöljyä
  • 1 tl sichuan-pippuria

Valmistusohje

1. Kuori katkaravut, mutta jätä pyrstön uloin osa paikalleen. Valuta vesikastanjat ja viipaloi ne sitten ohuesti. Puhdista sokeriherneet. Kuori valkosipulinkynnet ja hienonna ne. Kuori ja raasta inkivääri hienosti.

2. Paista inkivääriä ja valkosipulia kevyesti öljyssä. Lisää katkaravut ja paista ne puolivalmiiksi, 2-3 minuuttia. Nosta katkaravut pannusta.

3. Lisää vesikastanjat ja sokeriherneet pannuun ja paista samalla sekoitellen muutama minuutti. Lisää soija ja katkaravut. Sekoita ja anna kaiken kuumeta. Tarjoile heti.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!