Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Yrttivohvelit kasvistäytteellä

Julkaistu 03.07.2013 09:55

3.7.2013. Arjan Leivontanurkan lettutestiryhmän reseptisatoa: Kokeile turkulaisen Satu Sahavirran yrttivohveleita kasvistäytteellä.

Taikina

  • 1 pussi Myllyn Paras Lettu-ja vohvelijauhoa
  • 3 dl kivennäisvettä
  • 2 dl kermaa
  • 0,25 dl kuivattua oreganoa
  • oliiviyrttiä silputtuna

Kasvistäyte

  • 1 punasipuli
  • 1 pieni kesäkurpitsa
  • 1 makea suippopaprika
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 dl tomaattipuretta
  • 1 mieto chili
  • 2 isoa tomaattia
  • ripaus mustapippuria
  • öljyä paistamiseen

Valmistusohje

Vohvelitaikina valmistetaan pussin ohjeen mukaan. Yrttejä lisätään maun mukaan.

Kasvistäyte:

Kuullota paistinpannussa tilkassa öljyä kuutioitu punasipuli ja valkosipuli silputtuna miedolla lämmöllä. Lisää kuutioidut kesäkurpitsa, suippopaprika ja chili ja hauduta hetken aikaa. Lisää tomaattimurska ja ripaus mustapippuria, hauduta miedolla lämmöllä hetken aikaa. Lisää tomaatit kuutioituina ja anna pehmetä

Resepti: Satu Sahavirta, Turku

Tuoreimmat aiheesta

Suolaiset letut