Näin kirkastat voin: Sulata voi kattilassa, nosta liedeltä ja anna heran laskeutua pohjalle. Käytä vain kirkas osa.
Lisää tomaatit uunivuokaan ja pirskottele päälle oliiviöljyä. Mausta pippurilla, suolalla ja paista 90-asteissa uunissa noin tunti.
Paista salvianlehdet paistinpannulla molemmin puolin kirkastetussa voissa. Nosta salvianlehdet talouspaperin päälle, jotta säilyy rapeus.
Paista suolalla ja pippurilla maustetut ahvenfileet samalla pannulla salviavoissa kullan keltaisiksi.
Kuumenna paistinpannu. Lisää sekaan 2 ruokalusikallista vettä ja pinaatinlehdet. Kääntele pinaatinlehtiä noin minuutti, mausta pippurilla ja suolalla.
Nostele pinaatinlehtiä lautasille, päälle kirsikkatomaatteja, ahvenfileet ja rapeita salvianlehtiä.