Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Juhlakinkku grillikauden lisukkeilla

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kinkku maistuu kesälläkin. Kevyt liha saa rinnalleen kauden lisukkeita.

Ainekset

  • pala valmista kinkkua
  • 2 naurista
  • 3 porkkanaa
  • 400 g perunaa
  • 1 punasipuli
  • nippu timjamia
  • nippu rosmariinia
  • suolaa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 rkl punaviinietikkaa
  • 1 dl yrtti creme fraichea
  • sinappia

Valmistusohje

Grillaa valmis kinkku kuumaksi sellaisenaan ja viipaloi se.

Pilko nauris, porkkana, peruna ja punasipuli ja sekoita kulhossa maustaen timjamilla, rosmariinilla ja suolalla.

Lisää hiukan öljyä ja nosta vihannekset foliopalan päälle.

Lusikoi creme fraichea päälle ja sulje paketti. Grillaa 15-25 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä.

Tarjoa sinappia juhlakinkun kastikkeena.

Tuoreimmat aiheesta

Kinkkua