Ahvenpyttipannu
Tämä herkullinen pyttipannu valmistuu helposti ja nopeasti. Viileä olut sopii hyvin kyytipojaksi.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton
Ainekset
- Neljälle
Raaka-aineet
- 600 g ahvenfileitä
- 1 punainen paprika
- 1 keltainen paprika
- 1 keskikokoinen kesäkurpitsa
- 1 punasipuli
- 4 valkosipulinkynttä
- voita paistamiseen
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Leikkaa fileiden ruotorivi pois, kuutioi sitten kalat.
2. Kuutioi paprikat, kesäkurpitsa ja sipuli. Kuumenna pannu ja paista vihannekset voissa pehmeiksi, mutta niissä tulee olla hieman napakkuutta jäljellä.
3. Lisää ahvenpalat ja ravistele pannua. Purista mukaan valkosipuli. Paista vielä n. 1 minuutti. Mausta suolalla ja pippurilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
-
Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Saaristolaisleipä eli Nauvon limppu – Sadun resepti on yksinkertaisesti paras
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Munakasrulla à la Hellapoliisi