Ahvenpyttipannu
Julkaistu
Tämä herkullinen pyttipannu valmistuu helposti ja nopeasti. Viileä olut sopii hyvin kyytipojaksi.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton
Ainekset
- Neljälle
Raaka-aineet
- 600 g ahvenfileitä
- 1 punainen paprika
- 1 keltainen paprika
- 1 keskikokoinen kesäkurpitsa
- 1 punasipuli
- 4 valkosipulinkynttä
- voita paistamiseen
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Leikkaa fileiden ruotorivi pois, kuutioi sitten kalat.
2. Kuutioi paprikat, kesäkurpitsa ja sipuli. Kuumenna pannu ja paista vihannekset voissa pehmeiksi, mutta niissä tulee olla hieman napakkuutta jäljellä.
3. Lisää ahvenpalat ja ravistele pannua. Purista mukaan valkosipuli. Paista vielä n. 1 minuutti. Mausta suolalla ja pippurilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku