Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Ahvenpyttipannu

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä herkullinen pyttipannu valmistuu helposti ja nopeasti. Viileä olut sopii hyvin kyytipojaksi.

Ainekset

  • Neljälle

Raaka-aineet

  • 600 g ahvenfileitä
  • 1 punainen paprika
  • 1 keltainen paprika
  • 1 keskikokoinen kesäkurpitsa
  • 1 punasipuli
  • 4 valkosipulinkynttä
  • voita paistamiseen
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Leikkaa fileiden ruotorivi pois, kuutioi sitten kalat.

2. Kuutioi paprikat, kesäkurpitsa ja sipuli. Kuumenna pannu ja paista vihannekset voissa pehmeiksi, mutta niissä tulee olla hieman napakkuutta jäljellä.

3. Lisää ahvenpalat ja ravistele pannua. Purista mukaan valkosipuli. Paista vielä n. 1 minuutti. Mausta suolalla ja pippurilla.

Tuoreimmat aiheesta

Pyttipannu