Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kasvispyttipannu

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Muuntele pyttipannua sen mukaan, mitä aineksia kotoasi löytyy. Mustajuuret, bataatti ja kantarellit sopivat myös hyvin pannuun.

Kahdelle

  • 200 g herkkusieniä
  • 1 keltasipuli
  • 2 porkkanaa
  • 1-2 palsternakkaa
  • 1 paprika
  • 3 perunaa
  • 1 omena
  • ½ tl currya
  • suolaa ja mustapippuria
  • 2 munankeltuaista kuorissaan
  • voita tai öljyä paistamiseen

Valmistusohje

1. Viipaloi sienet ja sipuli, paista teflonpannussa nokareessa voita, kunnes kaikki neste on haihtunut ja sienet ovat saaneet väriä. Puuteroi päälle currya ja laita sieni-sipuliseos sivuun.

2. Kuutioi juurekset ja omena, paista ne lähes pehmeiksi.

3. Kääntele mukaan sieniseos, mausta suolalla ja pippurilla ja tarjoile munankeltuaisten kanssa.

Tuoreimmat aiheesta

Pyttipannu