Aito caesarsalaatti

Klassikko Yhdysvalloista.

Neljälle

  • 1 huoneenlämpöinen kananmuna
  • 1 valkosipulinkynsi, puristettuna
  • 3 sardellifileetä, hienonnettuina
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • ½ sitruunan mehu
  • muutama tippa worcestershirekastiketta
  • 1 jäävuorisalaatinkerä, suikaloituna
  • 2 rkl parmesaania
  • noin 3 dl leipäkrutonkeja
  • mustapippuria

Valmistusohje

1. Kuumenna vettä kiehumaan voimakkaasti, lisää muna ja ota kattila liedeltä. Anna munan kypsyä 1 minuutti ja nosta se vedestä jäähdyttämättä.

2. Sekoita sardellifileet ja öljy kulhossa. Muussaa valkosipuli mukaan ja mausta sitruunalla ja worcestershirekastikkeella. Riko muna mukaan ja sekoita kastike.

3. Sekoita kastike ja salaatti, ripottele päälle krutonkeja ja parmesaania. Jauha päälle hieman mustapippuria.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!