1. Kuumenna uuni 180 asteeseen. Jauha tai hienonna pähkinät. Sekoita siirappi, sokeri, pähkinät, margariini, vehnäjauhot, kerma ja leivinjauhe. Levitä seos leivinpaperille ja paista 8-10 minuuttia. Irrota krokanttilevy leivinpaperista ja hienonna se.
2. Kääräise 6 piirtoheitinkalvoa suppiloiksi ja teippaa ne kiinni. Panne kalvosuppilot juomalaseihin niin, että ne pysyvät pakastimessa tukevasti pystyssä. Vatkaa munankeltuaiset ja sokeri paksuksi ja kuohkeaksi vaahdoksi. Vaahdota kerma ja sekoita muna-sokerivaahtoon. Lisää seokseen amaretto ja krokanttipalat. Täytä kalvosuppilot jäädykemassalla ja pane pakastimeen.
3. Ota jäädyketuutit pakastimesta 15 minuuttia ennen tarjoilua. Poista piirtoheitinkalvot ja asettele jäädyketuutit jälkiruokalautasille. Koristele vohvelikekseillä ja vadelmakastikkeella.