Ananasjälkiruoka jäätelöllä
Julkaistu
Tämä on täydellinen jälkiruoka, kun haluat jotakin oikein maukasta ja helppoa. Koverra ananas, täytä se jäätelöllä ja suklaalla, ja voilà, valmista!
- Ruokavalio: Gluteeniton
Kahdelle
- 1 ananas
- 4 rkl puolikuivaa valkoviiniä
- vaniljajäätelöä
- tummaa suklaata, raastettuna
Valmistusohje
1. Jaa ananas puolikkaiksi.
2. Irrota hedelmäliha ja poista kova keskiosa. Paloittele hedelmäliha. Laita palat takaisin puolikkaisiin, lusikoi päälle viini.
3. Laita päälle jäätelöä, viimeistele suklaalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa