Ananaskinkku

Tavallisen paistin sijaan.

Kuudelle-kahdeksalle

  • 2 suurta viipaletta tuoretta kinkkupaistia (kokolihaa), noin 2 ½ cm paksuja
  • suolaa ja mustapippuria
  • paprikajauhetta
  • 1 prk ananasmurskaa, noin 375 g
  • 3-4 rkl vaaleaa dijonsinappia

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Mausta lihaviipaleet joka puolelta suolalla, pippurilla ja paprikalla. Laita toinen viipaleista tilavaan uunivuokaan tai uunipannulle, levitä päälle sinappia.

2. Valuta ananasmurska, säästä liemi. Levitä ananas kinkkuviipaleelle. Levitä sinappia myös toiselle viipaleelle ja laita se vuokaan ananaksen päälle.

3. Paista uunin keskitasolla ja lisää ananasmehua välillä. Paista uunissa 1 ½ -1 ¾ tuntia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!