Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Murekkeella täytetty lampaanrinta

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Lampaanrinta on melko ohut eikä niin lihainen, joten se sopii täytettäväksi hyvin maustetulla murekkeella.

Neljälle

  • 1 luuton lampaanrinta
  • 200 g lammas- tai sikajauhelihaa
  • 1 muna
  • 2 valkosipulinkynttä
  • ½ tl timjamia
  • 1 tl salviaa
  • 1 nippu persiljaa silputtuna
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 175 asteeseen.

2. Mausta liha molemmilta puolilta. Ripottele persiljasilppu päälle. Sekoita murekeainekset ja levitä lihalevylle. Kääri napakasti rullalle, sido paistinlangalla ja pane uunivuokaan. Ripottele vähän salviaa myös käärön päälle. Paista uunin alatasolla 45-60 minuuttia.

Tuoreimmat aiheesta

Lammasmureke