Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Täytetty lammasrulla

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Pyydä lihakauppiastasi poistamaan luut lampaanrinnasta, se on tottumattomalle vähän työlästä. Pane kernaasti muutama basilikalla maustettu tomaatti paistumaan liihan mukana uuniin.

Kuudelle

  • 1 kg luutonta lampaanrintaa
  • 2 sipulia silputtuna
  • voita
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 1 pieni rasia anjovisfileitä
  • 1 tl korianterijauhetta
  • 1 tl oreganoa
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Mausta lihalevy kummaltakin puolelta suolalla ja pippurilla.

2. Ruskista sipulisilppu kevyesti. Levitä ensin tomaattipyree lihalle, sitten sipuli sekä hienonnetut anjovikset. Ripota päälle mausteet, kääri liha tiukasti rullalle ja sido paistinlangalla.

3. Nosta lihakäärö uunivuokaan, paista kypsäksi juuri uunin keskitason alapuolella, noin tunti.

4. Tarjoile papusalaatin ja paistettujen tomaattien kera.

Tuoreimmat aiheesta

Lammasrulla