Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Ananasta toscapeitteellä

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Saitko odottamattomia vieraita? Tekeekö mieli nopeasti valmistuvaa jälkiruokaa? Oletko mökillä ilman uunia? Tässä on pelastus! Peite sopii myös muille hedelmille, niin tuoreille kuin säilötyillekin.

Neljälle

  • 1 prk ananasrenkaita
  • 1 dl hienonnettua mantelia
  • 50 g voita
  • ½ dl kidesokeria
  • 1 rkl vehnäjauhoja
  • 1 rkl kermaa

Valmistusohje

1. Sekoita kaikki paitsi ananas kattilassa. Sulata miedolla lämmöllä ja sekoita tasaiseksi massaksi.

2. Asettele valutettuja ananasrenkaita lautasille.

3. Kaada kuuma toscaseos ananasrenkaille. Tarjoile heti. Jäätelö sopii mainiosti lisukkeeksi.

Tuoreimmat aiheesta

Ananas