Ananasta toscapeitteellä

Saitko odottamattomia vieraita? Tekeekö mieli nopeasti valmistuvaa jälkiruokaa? Oletko mökillä ilman uunia? Tässä on pelastus! Peite sopii myös muille hedelmille, niin tuoreille kuin säilötyillekin.

Neljälle

  • 1 prk ananasrenkaita
  • 1 dl hienonnettua mantelia
  • 50 g voita
  • ½ dl kidesokeria
  • 1 rkl vehnäjauhoja
  • 1 rkl kermaa

Valmistusohje

1. Sekoita kaikki paitsi ananas kattilassa. Sulata miedolla lämmöllä ja sekoita tasaiseksi massaksi.

2. Asettele valutettuja ananasrenkaita lautasille.

3. Kaada kuuma toscaseos ananasrenkaille. Tarjoile heti. Jäätelö sopii mainiosti lisukkeeksi.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.