Ananasta toscapeitteellä
Saitko odottamattomia vieraita? Tekeekö mieli nopeasti valmistuvaa jälkiruokaa? Oletko mökillä ilman uunia? Tässä on pelastus! Peite sopii myös muille hedelmille, niin tuoreille kuin säilötyillekin.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Kasvisruoka
Neljälle
- 1 prk ananasrenkaita
- 1 dl hienonnettua mantelia
- 50 g voita
- ½ dl kidesokeria
- 1 rkl vehnäjauhoja
- 1 rkl kermaa
Valmistusohje
1. Sekoita kaikki paitsi ananas kattilassa. Sulata miedolla lämmöllä ja sekoita tasaiseksi massaksi.
2. Asettele valutettuja ananasrenkaita lautasille.
3. Kaada kuuma toscaseos ananasrenkaille. Tarjoile heti. Jäätelö sopii mainiosti lisukkeeksi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku