Ananasta toscapeitteellä

Saitko odottamattomia vieraita? Tekeekö mieli nopeasti valmistuvaa jälkiruokaa? Oletko mökillä ilman uunia? Tässä on pelastus! Peite sopii myös muille hedelmille, niin tuoreille kuin säilötyillekin.

Neljälle

  • 1 prk ananasrenkaita
  • 1 dl hienonnettua mantelia
  • 50 g voita
  • ½ dl kidesokeria
  • 1 rkl vehnäjauhoja
  • 1 rkl kermaa

Valmistusohje

1. Sekoita kaikki paitsi ananas kattilassa. Sulata miedolla lämmöllä ja sekoita tasaiseksi massaksi.

2. Asettele valutettuja ananasrenkaita lautasille.

3. Kaada kuuma toscaseos ananasrenkaille. Tarjoile heti. Jäätelö sopii mainiosti lisukkeeksi.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!