Valuta mehu ananasrenkaista ja kuorruta ne ensin vehnäjauhoilla ja sitten friteeraustaikinalla. Sekoita sitä varten kananmuna, jauhot, leivinjauhe ja sokeri ja ohenna lopuksi kivennäisvedellä. Kuumenna rasva paista ananasrenkaat siinä rapeiksi. Tarjoa suklaakastikkeen kanssa.
Makuja
Friteeratut ananasrenkaat
Julkaistu 18.02.2013 00:00
Sami Garamin suussasulavat friteeratut ananasrenkaat suklaakastikkeen kera ovat herkullista jälkiruokaa, jonka valmistat vaivatta.
- Ruokavalio: Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- 1 prk ananasrenkaita
- 1 kananmuna
- 1 dl vehnäjauhoja
- 0,5 tl leivinjauhetta
- 1 rkl sokeria
- 0,5 dl kivennäisvettä
- 0,5 kg kookosrasvaa