Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Anjovis-parsakaali-rusinaspagetti

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Loihdi maukas pasta-annos Antti Vahteran reseptillä. Rusinat tuovat ihanasti makua annokseen.

Ainekset

  • 3 dl pieniä parsakaalin nuppuja
  • 1 dl rusinoita
  • 1 prk anjovista
  • 0,5 dl oliiviöljyä
  • suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 2 kantitonta vaaleaa leipäviipaletta
  • 300 g spagettia

Valmistusohje

Leikkaa parsakaalista pieniä nuppuja. Kuullota ne pannulla rusinoiden kera. Lisää hieman vettä pannuun, jotta rusinat pehmenevät ja parsakaalit kypsyvät. Keitä vesi pois.

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan runsaassa vedessä. Valuta ja laita takaisin kattilaan. Sekoita pastaan parsakaalit, rusinat ja anjovis. Lisää öljy. Jos pidät suolaisesta anjoviksen mausta enemmänkin, lisää joukkoon myös anjoviksen lientä.

Leikkaa leipäviipaleet suikaleiksi ja paista oliiviöljyssä kullankeltaisiksi ja rapeiksi. Lisää rapeat leipäsuikaleet pastan päälle lautasille. Viimeistele mustapippurilla. Voit lisätä suolaa makusi mukaan.

Tuoreimmat aiheesta

Kalapasta