Anjovis-parsakaali-rusinaspagetti
Loihdi maukas pasta-annos Antti Vahteran reseptillä. Rusinat tuovat ihanasti makua annokseen.
Ainekset
- 3 dl pieniä parsakaalin nuppuja
- 1 dl rusinoita
- 1 prk anjovista
- 0,5 dl oliiviöljyä
- suolaa
- mustapippuria myllystä
- 2 kantitonta vaaleaa leipäviipaletta
- 300 g spagettia
Valmistusohje
Leikkaa parsakaalista pieniä nuppuja. Kuullota ne pannulla rusinoiden kera. Lisää hieman vettä pannuun, jotta rusinat pehmenevät ja parsakaalit kypsyvät. Keitä vesi pois.
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan runsaassa vedessä. Valuta ja laita takaisin kattilaan. Sekoita pastaan parsakaalit, rusinat ja anjovis. Lisää öljy. Jos pidät suolaisesta anjoviksen mausta enemmänkin, lisää joukkoon myös anjoviksen lientä.
Leikkaa leipäviipaleet suikaleiksi ja paista oliiviöljyssä kullankeltaisiksi ja rapeiksi. Lisää rapeat leipäsuikaleet pastan päälle lautasille. Viimeistele mustapippurilla. Voit lisätä suolaa makusi mukaan.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa