Pastaa venäläisellä kaviaarilla
Mikä luksuspasta! Tarvitaan vain pieni nokare kaviaaria, jotta vieraasi saavat tipan silmäkulmaan. Jos haluat tehdä kotimaisemman (ja edullisemman) version, vaihda kaviaari muikunmätiin.
Neljälle
- 1 nippu vihreää parsaa
- 2 pkt tuoretta tagliatellea
- 1 prk ranskankermaa
- 1 sitruuna
- suolaa, pippuria
Tarjoiluun
- venäläistä kaviaaria tai muikunmätiä
- 1 rkl kapriksia
Valmistusohje
1. Murra parsanvarret siitä kohtaa, jossa ne muuttuvat puisiksi. Kuumenna hieman kevyesti suolattua vettä ja keitä parsat lähes pehmeiksi kannen alla. Ota nuput talteen ja paloittele varret hienoksi.
2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja sekoita siihen ranskankerma. Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla. Kääntele mukaan parsanpalat, mutta säästä nuput koristeluun.
3. Muotoile pasta lämpimille lautasille. Koristele parsannupuilla ja kaviaarilla tai muikunmädillä. Ripottele päälle hieman valutettuja kapriksia. Tarjoile heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa