Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Pastaa katkarapujen, mädin ja punasipulin kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä on erittäin juhlava ja helposti valmistettava ruokalaji. Se valmistuu nopeasti ja sopii hyvin tarjoiltavaksi kutsuilla. Tarjoile halutessasi rapean valkosipulileivän kera.

Neljälle

  • 500 g tuorepastaa
  • 4 dl kuorittuja katkarapuja
  • 1 prk punaista mätiä
  • 1 punasipuli
  • 1 prk kevytranskankermaa
  • 3 dl ruokakermaa
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Valmistusohje

1. Kuori katkaravut. Kuori ja hienonna punasipuli. Keitä ranskankerma ja ruokakerma hiljalleen. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää punasipuli, mäti ja katkaravut.

2. Keitä pasta runsaassa, suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada vesi pois.

3. Sekoita vastakeitetty pasta ja kastike. Tarjoile heti.

Tuoreimmat aiheesta

Katkarapupasta