Pastaa katkarapujen, mädin ja punasipulin kera
Tämä on erittäin juhlava ja helposti valmistettava ruokalaji. Se valmistuu nopeasti ja sopii hyvin tarjoiltavaksi kutsuilla. Tarjoile halutessasi rapean valkosipulileivän kera.
Neljälle
- 500 g tuorepastaa
- 4 dl kuorittuja katkarapuja
- 1 prk punaista mätiä
- 1 punasipuli
- 1 prk kevytranskankermaa
- 3 dl ruokakermaa
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
Valmistusohje
1. Kuori katkaravut. Kuori ja hienonna punasipuli. Keitä ranskankerma ja ruokakerma hiljalleen. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää punasipuli, mäti ja katkaravut.
2. Keitä pasta runsaassa, suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada vesi pois.
3. Sekoita vastakeitetty pasta ja kastike. Tarjoile heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Anun lohipiirakka
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka