Kuskus lihapullien kera
Tämä on erittäin nopeasti valmistuva ruokalaji. Jos haluat lisää makua kastikkeeseen, mausta currylla tai juustokuminalla aasialaisittain. Jos tekee mieli meksikolaista, kokeile tacomaustetta ja yrttejä.
Neljälle
- 400 g lihapullia
- 100 g pakasteherkkusieniä
- 2 rkl juoksevaa margariinia
- 1 prk tomaattikastiketta, 250 g
- 4 dl kuskusia
- 4 dl vettä
- 1 tl suolaa
- 2 rkl voita
Valmistusohje
1. Kuumenna margariini ja paista herkkusienet. Lisää tomaattikastike, kuumenna kiehuvaksi ja lisää lihapullat. Anna niiden lämmetä kunnolla.
2. Kuumenna vesi kiehuvaksi. Ota kattila liedeltä. Kaada mukaan kuskusryynit ja anna niiden turvota 5 minuuttia. Sekoita mukaan suola ja voi.
3. Tarjoile kuskus lihapullien ja tomaattikastikkeen kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku