Arequipe-mousse:
Kypsennä kondensoitua maitoa kiehuvassa vedessä, purkissaan n. 2 tuntia. Jäähdytä kondensoitu maito huoneen lämpöiseksi. Liota liivate kylmässä vedessä n. 5 min, kuivaa paperin avulla. Vaahdota 3,5dl vispikermaa. Yhdistä kondensoitu maito ja tuorejuusto. Sekoita tasaiseksi. Mausta vaniljasokerilla. Sulata liivate 0,5 dl kermassa. Yhdistä vaahdotettu kerma ja tuorejuustoseos. Lisää sulatetun liivatteen joukkoon hieman massaa, yhdistä sitten liivate lopun massa joukkoon nuolijalla sekoittaen tasaiseksi. Tarkista maku ja aseta kylmään odottamaan tarjoilua.
Sitruscrumble:
Raasta pestyn sitruunan kuori. Yhdistä kuivat ainekset kulhossa. Yhdistä voikuutiot ja raastettu sitruunan kuori. Nypi voi kuivien aineiden joukkoon. Levitä taikina murusiksi leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Laita pakastimeen noin 10 minuutiksi odottamaan paistoa. Paista keksimurua 160C –asteisessa uunissa 15-20 minuuttia, välillä sekoitellen jotta murusta tulee kauttaaltaan kullanruskeaa. Jäähdytä ennen tarjoilua.
Marinoidut hedelmät:
Kuutioi mango. Mausta mango tuoreella passion hedelmällä ja mangososeella. Lisää halutessasi tomusokeria.