Avokadokeitto muikunmädin ja punasipulin kera
Julkaistu
Muikunmätinokareella koristeltu avokadokeitto on erittäin elegantti, ja valmistat sen nopeasti ja helposti. Ellei sinulla ole sauvasekoitinta tai monitoimikonetta, voi muusata avokadon haarukalla.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon
Neljälle
- 1 l kasvislientä
- 4 avokadoa, kuorittuja ja kivettömiä
- suolaa
- valkopippuria
- 4 rkl hienonnettua punasipulia
- 50 g muikunmätiä
Valmistusohje
1. Keitä liemi. Sekoita avokado ja tilkka lientä tasaiseksi. Lisää seos liemeen. Mausta suolalla ja vastajauhetulla valkopippurilla.
2. Kaada kuuma avokadoliemi lämmitetyille lautasille tai anna keiton jäähtyä. Aseta keiton keskelle nokare muikunmätiä ja ripottele päälle hienonnettua punasipulia. Tarjoile heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Anun lohipiirakka
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka