Avokadokeitto
Julkaistu
Mieto ja pehmeä keitto on täydellinen alkuruoka.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Kasvisruoka
Neljälle
- 3 kypsää avokadoa
- 1 dl kuohukermaa
- 1 l lientä
- suolaa ja pippuria
- tilkka sherryä
Valmistusohje
1. Vatkaa kerma. Halkaise avokadot, poista kivet ja koverra hedelmäliha. Soseuta hedelmäliha ja sekoita heti kerman kanssa.
2. Kuumenna liemi kiehuvaksi, ota liedeltä. Vatkaa mukaan avokado, mausta suolalla, pippurilla ja sherryllä. Koristele halutessasi muutamalla avokadoviipaleella.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Anun lohipiirakka
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka