Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Piparjuurikeittoa lohen ja mädin kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä on erittäin elegantti ja maukas keitto, jonka valmistat muutamassa minuutissa. Sitä ei voi valmistella etukäteen, vaan se on syötävä heti valmistuksen jälken. Tämä on täydellinen alkuruokakeitto.

Neljälle

  • 1 l vasikanlientä
  • pieni pala piparjuurta
  • 200 g tuoretta lohta
  • 100 g punaista mätiä
  • suolaa ja valkopippuria

Valmistusohje

1. Paloittele lohi ½ cm paksuisiksi suikaleiksi.

2. Keitä liemi ja sekoita piparjuuri siihen. Mausta suolalla ja vastajauhetulla valkopippurilla.

3. Asettele lohisuikaleet ja mäti lämmitetyille lautasille. Kaada päälle kuuma piparjuuriliemi, tarjoile heti.

Tuoreimmat aiheesta

Lohikeitto