Piparjuurikeittoa lohen ja mädin kera

Tämä on erittäin elegantti ja maukas keitto, jonka valmistat muutamassa minuutissa. Sitä ei voi valmistella etukäteen, vaan se on syötävä heti valmistuksen jälken. Tämä on täydellinen alkuruokakeitto.

Neljälle

  • 1 l vasikanlientä
  • pieni pala piparjuurta
  • 200 g tuoretta lohta
  • 100 g punaista mätiä
  • suolaa ja valkopippuria

Valmistusohje

1. Paloittele lohi ½ cm paksuisiksi suikaleiksi.

2. Keitä liemi ja sekoita piparjuuri siihen. Mausta suolalla ja vastajauhetulla valkopippurilla.

3. Asettele lohisuikaleet ja mäti lämmitetyille lautasille. Kaada päälle kuuma piparjuuriliemi, tarjoile heti.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!