Kylmä avokadokeitto

Hieno alkuruoka

Neljälle

  • 2 kypsää avokadoa
  • ½ sitruuna
  • 2 dl kuohukermaa
  • currya
  • 1 kasvisliemikuutio
  • 4 dl vettä
  • mustapippuria

Valmistusohje

1. Keitä vesi ja liemikuutio, anna jäähtyä.

2. Koverra avokadoista hedelmäliha, soseuta pyreeksi ja lisää liemi sekä kerma. Mausta sitruunalla ja mausteilla.

3. Tarjoile keitto kylmänä. Koristele muutamalla avokadosuikaleella, tai katkaravuilla tai punaisella mädillä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!