Kylmä avokadokeitto
Julkaistu
Hieno alkuruoka
- Ruokavalio: Kananmunaton, Kasvisruoka
Neljälle
- 2 kypsää avokadoa
- ½ sitruuna
- 2 dl kuohukermaa
- currya
- 1 kasvisliemikuutio
- 4 dl vettä
- mustapippuria
Valmistusohje
1. Keitä vesi ja liemikuutio, anna jäähtyä.
2. Koverra avokadoista hedelmäliha, soseuta pyreeksi ja lisää liemi sekä kerma. Mausta sitruunalla ja mausteilla.
3. Tarjoile keitto kylmänä. Koristele muutamalla avokadosuikaleella, tai katkaravuilla tai punaisella mädillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Anun lohipiirakka
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka