Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Avokadot oliivi-katkaraputäytteellä

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Muista poimia kaupasta kypsiä, hieman pehmeitä avokadoja, jottet seiso kotona kivikovien hedelmien kanssa vieraiden jo odottaessa.

6 puolikkaaseen

  • 3 kypsää avokadoa, puolikkaina
  • puristettua sitruunamehua

Täyte

  • 1 hienonnettu paprika
  • 1 valkosipulinkynsi, puristettu
  • noin 10 mustaa oliivia, hienonnettuina
  • 1 rkl hienonnettua ruohosipulia
  • 2 rkl sipulia, raastettua tai hienonnettua
  • 1 dl chilikastiketta
  • 400 g kuorittuja katkarapuja
  • 3 rkl majoneesia
  • 2-3 rkl kermaa
  • sitruunaa
  • cayennepippuria

Valmistusohje

1. Sekoita paprika, valkosipuli, oliivit, ruohosipuli ja sipuli.

2. Lisää chilikastike ja katkaravut.

3. Sekoita toisessa kulhossa majoneesi ja kerma, mausta sitruunalla ja cayennella. Tiputtele sitruunaa avokadopuolikkaille ja täytä ne katkarapuseoksella.

4. Koristele majoneesilla, muutamalla katkaravulla ja oliivilla.

Tuoreimmat aiheesta

Täytetty avokado