Katkaravuilla täytetyt avokadot

Täytetyt avokadot sopivat erinomaisesti illallisen alkuruoaksi. Valmista ne juuri ennen tarjoilua, jotta avokadon hedelmäliha ei tummene liikaa.

4 annosta

  • 2 avokadoa
  • 400 g katkarapuja
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 2 rkl majoneesia
  • 1 rkl ranskankermaa
  • 1 rkl chilikastiketta
  • salaattia
  • 4 tillinoksaa
  • 4 sitruunaviipaletta

Valmistusohje

1. Puolita avokado ja ota kivi pois. Koverra hedelmäliha pois kuoresta ja soseuta sitruunamehun kanssa haarukalla. Pane kuorenpuolikkaat talteen.

2. Kuori ja hienonna katkaravut. Sekoita katkaravut ja avokadosose majoneesin, chilikastikkeen ja ranskankerman kanssa. Täytä kuorenpuolikkaat soseella.

3. Huuhtele salaatti ja jaa neljälle lautaselle. Aseta päälle avokadot. Koristele sitruunalla ja tillillä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!