Itämaista taskurapua
Voimakkaasti maustettu taskurapuruoka, jossa curry, cayennepippuri, valkosipuli ja chilikastike antavat makua. Tarjoile vastakeitetyn, ilmavan riisin kanssa, joka imee itseensä maukasta kastiketta.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Neljälle
- 1 prk taskuravunlihaa, noin 250 g
- 2 dl tomaattimurskaa basilikalla
- 2 paprikaa, hienonnettuina
- 2 rkl margariinia
- 1 rkl currya
- 1 tl paprikajauhetta
- hieman cayennepippuria
- 2 valkosipulinkynttä, puolitettuina
- 3 rkl chilikastiketta
- 2 rkl vihreitä oliiveja, viipaleina
- 1 dl kuohukermaa
- suolaa
Valmistusohje
1. Puhdista ja paloittele taskuravunlihat pienemmiksi paloiksi.
2. Sulata margariini paistokasarissa. Lisää curry, paprikajauhe, cayennepippuri ja valkosipuli. Freesaa taskuravunlihaa pannulla pari minuuttia ja nosta ne pannulta.
3. Lisää vihannekset, lisää chili, suola ja oliivit. Keitä hiljalleen 10 minuuttia.
4. Lisää kerma. Lisää taskuravunlihat takaisin, kuumenna nopeasti. Tarjoile keitetyn riisin ja halutessasi banaaniviipaleiden kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ylioppilaslakkipikkuleivät – Sarin upeat keksit ylioppilasjuhliin
-
Lohivoileipäkakku – Katin nerokas voileipäkakku kääräistään rullalle
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Voileipäkakkusushit
-
Kesäinen raparperibooli
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Kinkkutäytteinen voileipäkakkurulla
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät