Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Itämaista taskurapua

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Voimakkaasti maustettu taskurapuruoka, jossa curry, cayennepippuri, valkosipuli ja chilikastike antavat makua. Tarjoile vastakeitetyn, ilmavan riisin kanssa, joka imee itseensä maukasta kastiketta.

Neljälle

  • 1 prk taskuravunlihaa, noin 250 g
  • 2 dl tomaattimurskaa basilikalla
  • 2 paprikaa, hienonnettuina
  • 2 rkl margariinia
  • 1 rkl currya
  • 1 tl paprikajauhetta
  • hieman cayennepippuria
  • 2 valkosipulinkynttä, puolitettuina
  • 3 rkl chilikastiketta
  • 2 rkl vihreitä oliiveja, viipaleina
  • 1 dl kuohukermaa
  • suolaa

Valmistusohje

1. Puhdista ja paloittele taskuravunlihat pienemmiksi paloiksi.

2. Sulata margariini paistokasarissa. Lisää curry, paprikajauhe, cayennepippuri ja valkosipuli. Freesaa taskuravunlihaa pannulla pari minuuttia ja nosta ne pannulta.

3. Lisää vihannekset, lisää chili, suola ja oliivit. Keitä hiljalleen 10 minuuttia.

4. Lisää kerma. Lisää taskuravunlihat takaisin, kuumenna nopeasti. Tarjoile keitetyn riisin ja halutessasi banaaniviipaleiden kera.

Tuoreimmat aiheesta

Taskuravut