Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Bami goreng paistetun munan kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Muutamalla indonesialaisella ainesosalla valmistat tämän nopean ruoan. Sambal oelekin ja makean ketjap manisin löydät tavallisesta kaupasta eksoottisten tuotteiden kohdalta.

Neljälle

  • 250 g kananfileetä
  • 250 g munanuudeleita
  • 1 tl neutraalia öljyä
  • ½ purjo
  • 250 g pakastettuja wokvihanneksia
  • 4 kananmunaa
  • 1 tl sambal oelekia
  • 2 tl ketjap manisia

Valmistusohje

1. Sulata wokvihannekset puoliksi. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.

2. Kuutioi kana pieniksi paloiksi, viipaloi purjo ja halutessasi pilko wokvihannekset pienemmiksi. Kuumenna öljy ja paista kana. Lisää purjo ja vihannekset ja paista muutama minuutti. Mausta sambal oelekilla ja ketjap manisilla, lisää nuudelit ja sekoita.

3. Paista munat. Jaa nuudeliseos neljälle lautaselle ja asettele paistetut munat päälle.

Tuoreimmat aiheesta

Kanawokki