Bami goreng paistetun munan kera
Muutamalla indonesialaisella ainesosalla valmistat tämän nopean ruoan. Sambal oelekin ja makean ketjap manisin löydät tavallisesta kaupasta eksoottisten tuotteiden kohdalta.
Neljälle
- 250 g kananfileetä
- 250 g munanuudeleita
- 1 tl neutraalia öljyä
- ½ purjo
- 250 g pakastettuja wokvihanneksia
- 4 kananmunaa
- 1 tl sambal oelekia
- 2 tl ketjap manisia
Valmistusohje
1. Sulata wokvihannekset puoliksi. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Kuutioi kana pieniksi paloiksi, viipaloi purjo ja halutessasi pilko wokvihannekset pienemmiksi. Kuumenna öljy ja paista kana. Lisää purjo ja vihannekset ja paista muutama minuutti. Mausta sambal oelekilla ja ketjap manisilla, lisää nuudelit ja sekoita.
3. Paista munat. Jaa nuudeliseos neljälle lautaselle ja asettele paistetut munat päälle.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Kurpitsapiirakka
-
Mokkapalamutakakku
-
Karjalanpaisti – paras perinteinen resepti