Wokattua kanaa ja cashewpähkinöitä
Kana ja cashewpähkinät ovat monista ohjeista tuttu parivaljakko. Kun wokkaat myös pastaa, makuelämys on uusi. Voit käyttää myös kypsän broilerin tähteitä.
- Ruokavalio: Laktoositon
4 annosta
- 350 g pastaa, esim. linguinepastaa
- 400 g broilerinfileittä
- 1 pieni purjo
- 1 porkkana
- 1 punainen paprika
- 1 dl makeaa chilikastiketta
- 1 dl soijaa
- 60 g paahdettuja cashewpähkinöitä
- oliiviöljyä
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Keitä pasta runsaassa, suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada vesi pois.
2. Puhdista ja suikaloi purjo, kuori ja viipaloi porkkana ja suikaloi paprika. Suikaloi broilerinfileet. Kuumenna wokkipannu, lisää tilkka oliiviöljyä ja wokkaa broilerisuikaleet.
3. Pane wokatut broilerit sivuun. Wokkaa kasvikset ja pasta. Sekoita joukkoon broilerit, mausta makealla chilikastikkeella, soijalla, suolalla ja pippurilla. Ripottele päälle cashewpähkinät.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku