Lohiwokki pikanuudelien ja vihannesten kera
Kuka sanoi, etteivät pikanuudelit olisi gourmetruokaa? Yhdessä paistettujen lohikuutioiden ja valmiina ostetun teriyakimarinadin sekä sweet chili -kastikkeen kanssa tästä tulee todellinen juhlapäivällinen.
- Ruokavalio: Laktoositon
Neljälle
- 400 g lohifileetä
- 1 dl teriyakimarinadia
- 2 pkt pikanuudeleita
- 1 kesäkurpitsa
- 1 parsakaali
- 1 punainen paprika
- 1 keltainen paprika
- sweet chili -kastiketta
- seesamiöljyä
- kiinalaista soijaa
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
Valmistusohje
1. Kuutioi lohi ja laita palat marinadiin. Paloittele kaikki vihannekset suupalan kokoisiksi.
2. Valmista nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan, keitä samalla vihannekset.
3. Kuumenna paistinpannu ja paista lohta nopeasti vajaa minuutti. Palat saavat mielellään olla hippusen raakoja keskeltä.
4. Tarjoile nuudelit ja vihannekset kulhoista. Mausta suolalla, pippurilla, sweet chilillä, soijalla ja seesamiöljyllä. Asettele lohta annosten päälle.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa