Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Lohiwokki pikanuudelien ja vihannesten kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kuka sanoi, etteivät pikanuudelit olisi gourmetruokaa? Yhdessä paistettujen lohikuutioiden ja valmiina ostetun teriyakimarinadin sekä sweet chili -kastikkeen kanssa tästä tulee todellinen juhlapäivällinen.

Neljälle

  • 400 g lohifileetä
  • 1 dl teriyakimarinadia
  • 2 pkt pikanuudeleita
  • 1 kesäkurpitsa
  • 1 parsakaali
  • 1 punainen paprika
  • 1 keltainen paprika
  • sweet chili -kastiketta
  • seesamiöljyä
  • kiinalaista soijaa
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Valmistusohje

1. Kuutioi lohi ja laita palat marinadiin. Paloittele kaikki vihannekset suupalan kokoisiksi.

2. Valmista nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan, keitä samalla vihannekset.

3. Kuumenna paistinpannu ja paista lohta nopeasti vajaa minuutti. Palat saavat mielellään olla hippusen raakoja keskeltä.

4. Tarjoile nuudelit ja vihannekset kulhoista. Mausta suolalla, pippurilla, sweet chilillä, soijalla ja seesamiöljyllä. Asettele lohta annosten päälle.

Tuoreimmat aiheesta

Wokki