Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kanawokkia voitaikinasydämessä

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Voitaikinan muodon kanssa voi hieman flirttailla ja tehdä siitä sydämiä - sopii hyvin vaikka ystävänpäivään! Voitaikina kannattaa valmistella hyvissä ajoin, varsinkin jos tarjoaa tätä treffiruokana...

Kahdelle

  • 1 voitaikinalevy
  • 1 munankeltuainen
  • 2 tl seesaminsiemeniä
  • 2 kanafileetä
  • 250 g parsakaalia
  • 4 minimaissia
  • 2 kevätsipulia
  • 5 siitakesientä
  • ½ punainen chili
  • öljyä wokkaukseen

Tarjoiluun

  • keitettyä riisiä
  • sweet chili -kastiketta

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Laita voitaikina tasaiselle alustalle ja ota siitä muotilla sydämiä, piparkakkumuotti käy hyvin. Penslaa munankeltuaisella ja ripottele päälle seesaminsiemeniä. Paista uunissa n. 10 minuuttia.

2. Paloittele kana pienemmiksi paloiksi. Puhdista ja paloittele vihannekset. Kuumenna öljyä wokkipannussa. Wokkaa ensin kana. Laita kanat sivuun ja wokkaa kasvikset. Sekoita kaikki, mausta suolalla ja pippurilla.

3. Halkaise voitaikinasydän ja täytä wokilla. Tarjoile keitetyn riisin ja sweet chili -kastikkeen kanssa.

Tuoreimmat aiheesta

Kanawokki