Wokkikanaa

Wokattu broileri, joka on kypsennetty luineen maistuu niin paljon paremmalta kuin luuttomaksi käsitelty liha. Wokkaa ensin broileripalat, sitten vihannekset kypsymisjärjestyksessä.

Neljälle

  • 1 iso broileri
  • rypsiöljyä
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 porkkana
  • ½ kukkakaali
  • 100 g tuoreita herkkusieniä
  • 1 punainen paprika
  • 100 g sokeriherneitä
  • 2 rkl makeaa chilikastiketta
  • 2 tl kiinalaista soijaa
  • suolaa ja valkopippuria

Valmistusohje

1. Kuori sipuli ja valkosipuli ja silppua ne. Kuori porkkana ja leikkaa se ohuiksi suikaleiksi. Jaa kukkakaali pieniksi nupuiksi. Puhdista sienet ja leikkaa ne sekä paprika pienemmiksi paloiksi.

2. Paloittele broileri suupaloiksi. Paista ne muutama kerrallaan öljyssä, nosta pannulta ja pidä lämpimänä.

3. Wokkaa vihannekset, ensin porkkana, sitten sipuli, valkosipuli, kukkakaali ja sienet. Sekoita mukaan kanapalat ja lisää vasta sitten paprika ja sokeriherneet. Kuumenna kaikki ainekset, mausta sweet chilillä, soijalla, suolalla ja pippurilla.

Parhaat ruokaohjelmat