Wokkikanaa
Wokattu broileri, joka on kypsennetty luineen maistuu niin paljon paremmalta kuin luuttomaksi käsitelty liha. Wokkaa ensin broileripalat, sitten vihannekset kypsymisjärjestyksessä.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon
Neljälle
- 1 iso broileri
- rypsiöljyä
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 porkkana
- ½ kukkakaali
- 100 g tuoreita herkkusieniä
- 1 punainen paprika
- 100 g sokeriherneitä
- 2 rkl makeaa chilikastiketta
- 2 tl kiinalaista soijaa
- suolaa ja valkopippuria
Valmistusohje
1. Kuori sipuli ja valkosipuli ja silppua ne. Kuori porkkana ja leikkaa se ohuiksi suikaleiksi. Jaa kukkakaali pieniksi nupuiksi. Puhdista sienet ja leikkaa ne sekä paprika pienemmiksi paloiksi.
2. Paloittele broileri suupaloiksi. Paista ne muutama kerrallaan öljyssä, nosta pannulta ja pidä lämpimänä.
3. Wokkaa vihannekset, ensin porkkana, sitten sipuli, valkosipuli, kukkakaali ja sienet. Sekoita mukaan kanapalat ja lisää vasta sitten paprika ja sokeriherneet. Kuumenna kaikki ainekset, mausta sweet chilillä, soijalla, suolalla ja pippurilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"