Broileripulla-couscous
Nopea ja maukas arkiruoka syntyy valmiista broileripullista ja couscousista. Saat kastikkeeseen aasialaisen säväyksen currylla ja juustokuminalla, meksikolaista tulta tacomausteella.
- Ruokavalio: Kananmunaton
4 hengelle
- 400 g valmiita broileripyöryköitä
- 100 g pakastettuja herkkusieniä
- 2 rkl juoksevaa margariinia
- 1 purkki (250 g) valmista tomaattikastiketta
- 4 dl couscous-suurimoita
- 4 dl vettä
- 1 tl suolaa
- 2 rkl voita
Valmistusohje
1. Kuumenna margariini ja kuullota herkkusienet. Lisää tomaattikastike, kiehauta ja lisää broileripyörykät. Kuumenna läpeensä.
2. Kiehauta vesi. Ota kasari liedeltä ja kaada veteen couscous-suurimot. Anna hautua kannen alla 5 minuuttia. Sekoita suola ja voi ryyneihin. Tarjoile broileripyörykkäkastikkeen kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa