Mainos

Banaani-hirssi rieskaset

Vaihtelua terveelliseen ruokavalioon saat hirssihiutaleista tehdyillä rieskasilla. Ohje on helppo ja makuelämys monelle uusi. Kannattaa kokeilla!

n. 14 kpl

  • 4 dl rasvatonta banaanijogurttia tai soijapohjaista jogurttia tmv.
  • 3 dl Hirssihiutaleita (Myllyn Paras)
  • 1 banaani pieninä kuutioina
  • 1 muna
  • 1/4 tl suolaa

Valmistusohje

Ohje on rasvaton, mikäli jogurtti on rasvatonta. 1 rieskanen sisältää vain n. 50 kcal. Rieskaset sopivat myös keliaakikoille ja soijajogurtilla tai Yosalla tehtynä ovat maidottomia.

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Sekoita sillä aikaa kaikki ainekset keskenään. Laita taikina nokareina uunipellille leivinpaperin päälle. Levitä nokareet mataliksi n. 8 cm halkaisijaltaan oleviksi rieskasiksi / leipäsiksi. Paista uunin keskitasolla 10-15 min. Tarjoa lämpimänä sellaisenaan tai appelsiinimarmeladin tai voin kanssa.

Banaani-hirssi rieskanen sisältää n. 50 kcal / kpl

Resepti: Arja Savela

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.