1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Hiero kylkiluihin suolaa ja pippuria. Paahda ne kauniinvärisiksi grillipannussa tai paistinpannussa. Penslaa kylkiluut BBQ-kastikkeella, siirrä uunivuokaan ja paista valmiiksi uunissa, noin 25 minuuttia.
2. Leikkaa herkkusienet paksuiksi viipaleiksi. Sivele ne öljyllä ja paista ne grilli- tai paistinpannulla. Pidä lämpiminä.
3. Silppua salottisipulit ja valkosipulinkynsi ja kuullota ne sekä laakerinlehti oliiviöljyssä. Lisää riisi ja kuullota vielä muutama minuutti. Kaada joukkoon valkoviini, sekoita ja anna kiehua, kunnes se on imeytynyt. Alenna lämpöä ja lisää kanalientä vähän kerrallaan ja sekoittaen. Keitä noin 20 minuuttia, kunnes riisi on kypsää, mutta siinä on vielä hieman "hammasvastusta". Ota kattila liedeltä ja kääntele sekaan parmesaaniraaste, voi, suola ja pippuri. Tarjoile heti parmesaanilastujen, herkkusienten ja kylkiluiden kera. Tuo tarjolle myös ylijäänyt BBQ-kastike.