1. Leikkaa filee ja pekoni tasakokoisiksi paloiksi ja pujota vuorotellen grillivartaisiin. Kuori toinen valkosipulinkynsi ja purista se öljyyn. Penslaa vartaat valkosipuliöljyllä ja mausta herbes de provencella, suolalla ja pippurilla.
2. Kuumenna yhdessä viini ja lihaliemi kiehuvaksi ja keitä, kunnes puolet nesteestä on jäljellä. Siirrä sivuun. Keitä vihreät pavut pehmeiksi vähäsuolaisessa vedessä. Kuori ja silppua sipuli. Kuori myös toinen valkosipulinkynsi. Kuullota sipulisilppua voissa ja purista valkosipulinkynsi joukkoon loppupuolella. Lisää vihreät pavut sipuliseokseen ja paista hetki. Suolaa ja pippuroi.
3. Grillaa vartaita 3 minuuttia puoleltaan. Kiehauta viiniliemi, sekoita maissitärkkelys vesitilkkaan ja suurusta sillä kastike sopivan paksuiseksi. Tarjoa lihavartaat vastagrillattuina kastikkeen ja vihreiden papujen kera.